Wednesday, October 31, 2007

GuestBook - Feedback - Comment

Sebarang komen atau cadangan untuk memperbaiki website ini atau mutu persembahan di telekungonline sgt dialu-alukan.

Juga jika ada sebarang pertanyaan mahupun untuk buat pesanan anda boleh dikemukakan disini OR terus email / SMS saya

Untuk tempahan , Sila sertakan :
1) nama penuh, jumlah serta warna pilihan
2) email , alamat tinggal yang boleh dihubungi serta no tel. phone



Apa kata mereka yg pernah menjadi pelanggan ?

krynzpeaches (Nov 14 2007, 01:00 PM )
"Finally received my stuff safely
Thanks a lot!
Good seller that would assist you anytime needed"

manja (26-04-2008, 11:38 PM )
"Tuan tanah tq bebanyak telekung sy dah selamat sampai ptg td. Tak sangka plak sy yang colour dan bunga telekung tu cantik. Sy suka I like it ahak! ahak! Tpkan nak tanye skit la takde ke telekung yg kain dia ada tali jerut? Pastu kan sy tgk kain telekung tu nampak nipis la ada x pantang larang ke atau apa2 je la petua ke sbb risau plak sy takut cepat koyak sbb sy ni kasar skit bila menggunakan kain2 yg nipis ni. Apa2 pun tq bebyk yek"

arieez (Mar 19 2008, 03:07 PM )
"alooo~ baru je balik rumah hari nie, barang sampai hari isnin. nice packaging and nice dealing with you. Terima kasih"

zubaidah.arbai@gmail.com
"Subject : telekung
Comment : wah cantik2 telekung kat sini.."


cryingsoul (Aug 16 2008)
"Salam,
Sy bru jer dapat..telekung tuh..Nice..thanx a lot..
Nice dealing with u.."


relazz_linda ( August 31, 2008, 08:31:23 AM )
"Trimas, dah dapat dah telekung..... cantik giler..... "

frigid03 ( 09-09-2008, 10:49 AM )
" telekung murah beb..
nice seller, fast delivery"

Chica @ Dec 14 2009, 12:55 AM
"Thanks for the telekung. Kain tidak tebal, tapi memadai bagi saya dan sangat ok for RM20. Saya pernah beli telekung yang lagi nipis dan lagi kecil for RM30 kat Mydin.Thumbs up to this seller.. next time I need more I will find you. Thanks!"

9 comments:

Anonymous said...

hi, saya minat nk order telekung. ada stok baru lg x..kalu ade nk y kaler biru nila 1 n putih 1. tq. cod kt puchong xder ker? nearby giant bandar puteri

azlina_aisyah@yahoo.com.my

noprob said...

hi/salam .. oyeke , bole sgt. stok baru dah pun sampai cuma tak sempat nak upload gmbr lagie .. (ada kursus 2-3 hari nie) ... anyway i keep reserve for u okey .. nti pilihla color biru spectrum mana yg u suka okey ... keep in touch , keep update with this blog . Thanks a lot !!

~SyaFini Rosli~ said...

Salam,

Yg cerah maroon yg dh sold out tu ada lagi tak awk re-order? Kalau ada, do let me know pinie_lee@yahoo.com. I'm interested in that color and design.

noprob said...

salam syafini,
thanks for ur support !
saya harap package selamat sampai dan dalam keadaan baik ..
saya jual ..

Joey said...

Salam...Saya berminat untuk membeli telekung untuk adik2 saya..Ada latest patern or yang terbaik x ..boleh x cadangkan untuk saya..

noprob said...

Joey - yg terbaik utk hadiah adalah kain telekung sunwash , sbb jenis kain lebih bermutu dan tebal serta sulaman bunga lebih kemas ..

Rara said...

assalamualaikum. saya nak tanya, telekung travel kit tu ada lagi? lepas dilipat size dia besar mana ye?

noprob said...

Rara; sorry telekung kit discontinue

Anonymous said...

very good site, good luck! http://yannddexx.net - best search engine